FRÅGOR  & SVAR.

Fråga så svarar vi...

Weddy är en fotoapp för bröllopsfotografering. Det är en nytt sätt för brudpar och bröllopsgäster att skapa ett bröllopsalbum tillsammans under brudparets bröllopsdag.

Brudparet och bröllopsgästerna tar under bröllopsdagen bilder med sin smartphone som läggs upp och sparas i brudparets bröllopsalbum på Weddy.

För att ni ska kunna börja använda er av Weddy finns en lätt beskrivning under ”Så här fungerar det” på första sidan.

Registrera dig med de uppgifter som Weddy kräver för att skapa din personliga profil. Därefter loggar du in med den e-mailadress och lösenord du angett vid registreringen av ditt Weddy-konto. För att logga in på ett specifikt bröllop behöver du endast trycka på den unika länk och koden du har fått av brudparet, sedan är det bara att börja fotografera.

Alla användare som har Weddy till samma bröllop kommer att kunna se både de bilder man själv tagit, samt även de andra gästernas.

Brudparet kan själva under inställningar bestämma om bröllopsbilderna ska kunna spridas via Facebook. Då kommer det visas en Facebook-ikon när du tagit ett foto och ska publicera det i bröllopsflödet.

Vi rekommenderar att du kontaktar brudparet så kan de smidigt skicka ut bröllopskoden till er på nytt via sms eller e-mail.

Ni kan smidigt bjuda in era gäster via sms eller e-post till att använda Weddy på ert bröllop. Ett annat tips är att skriva den unika bröllopskoden för ert bröllopskonto på Weddy via ert Save-the-date-kort eller bröllopsinbjudan.

Det gör ni under sektionen “Ladda ner” i menyn på ert Weddy-konto.