FRÅGOR  & SVAR.

Fråga så svarar vi...

Weddy är en foto- och videoapp för bröllopsfotografering. Det är en nytt sätt för brudpar och bröllopsgäster att skapa ett bröllopsalbum tillsammans under brudparets bröllopsdag.

Brudparet och bröllopsgästerna tar under bröllopsdagen bilder med sin smartphone som läggs upp och sparas i brudparets bröllopsalbum på Weddy.

För att ni ska kunna börja använda er av Weddy finns en lätt beskrivning under ”Så här fungerar det” på första sidan.

Registrera dig med de uppgifter som Weddy kräver för att skapa din personliga profil. Därefter loggar du in med den e-mailadress och lösenord du angett vid registreringen av ditt Weddy-konto. För att logga in på ett specifikt bröllop behöver du endast trycka på den unika länk och koden du har fått av brudparet, sedan är det bara att börja fotografera.

Alla användare som har Weddy till samma bröllop kommer att kunna se både de bilder man själv tagit, samt även de andra gästernas.

Brudparet kan själva under inställningar bestämma om bröllopsbilderna ska kunna spridas via Facebook. Då kommer det visas en Facebook-ikon när du tagit ett foto och ska publicera det i bröllopsflödet.

Vi rekommenderar att du kontaktar brudparet så kan de smidigt skicka ut bröllopskoden till er på nytt via sms eller e-mail.

Ni kan smidigt bjuda in era gäster via sms eller e-post till att använda Weddy på ert bröllop. Ett annat tips är att skriva den unika bröllopskoden för ert bröllopskonto på Weddy via ert Save-the-date-kort eller bröllopsinbjudan.

Det gör ni under sektionen “Ladda ner” i menyn på ert Weddy-konto.

Weddy är helt gratis att ladda ner. För att skapa ett bröllop i appen är priset endast 95 kr,vilket är en engångskostnad.

 

 

Ni kan smidigt beställa bildframkallning av era bröllopsbilder direkt i appen. För fotoframkallning tillkommer det en kostnad för den tjänsten.

I dagsläget finns Weddy för IOS och laddas ner via App Store. Det är inget beslutat att vi ska utveckla för Android ännu, men vi kommer garanterat att meddela dig med en Android-telefon om det blir aktuellt i framtiden.

När ni som brudpar “skapar ert bröllop” på Weddy – kommer ni att kunna skicka inbjudningar till era gäster via sms eller email. Alt. att skicka inbjudan med den unika koden för just ert bröllop till er själva. OBS! Vi ber er notera att varje gång ni går in  under “Inställningar” och skickar ut inbjudningar till någon så nollställs ert fotoflöde. Just därför ber vi er att redan från början att skicka inbjudan till de ni vill redan från början när ni “skapar ert bröllop”.